keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Kirppislöytö

Harvoin ostan kirpputorilta mitään kosmetiikkaa. Tällä kertaa tein poikkeuksen, sillä löysin kivan tuoksuisen hajuveden (eau de parfum) 3 euron lapulla varustettuna. Tottahan toki se piti ostaa kun pakkauskin oli über-tyttömäinen. En tiedä mitä yritän todistella itselleni ostelemalla tyttömäisiä juttuja - tämä on varmaan joku vaihe joka kuuluu elää jossain vaiheessa elämäänsä? :D

Kyseessä on Linn Youngin tuoksu Love Ya I´m sorry. Tuoksu on voimakas, tyttömäinen aivan kuten sen pakkauskin. Tätä tarvitsee kaksi suihkausta ollakseen tarpeeksi tuoksutettu- ainakin minun mielestäni. Olen huono kertoilemaan tai kuvailemaan tuoksuja.. joten tämä on vain tyttömäinen tuoksu. Piste. :DD

Lähinnä iltakäyttöön tämän ostin. Harvoin arkikäytössä suihkuttelen hajuvesiä päälleni. Tämä oli mukava löytö, joka piristi meikki monsteria näin syksyn kunniaksi... :)

Pikainen otos ostoksesta.

2 kommenttia:

  1. Mun on pakko käyttää tuoksuja joka päivä, kun niitä on niin paljon. :D Toisaalta mulla on niin kevyt maku tuoksuissa, että kaikki tuppavat olemaan Escadan kesätuoksujen kaltaisia - sopivat siis ihan hyvin myös päiväkäyttöön.

    VastaaPoista
  2. Pitäisi opetella käyttämään arkisinkin tuoksuja. Itse pidän myös hennoista tuoksuista, rankka parfyymi-pilvi saa lähinnä päänsäryn aikaan itselläni. Tämä tuoksuttomuus saattaa olla jäänne aiemmista työpaikoista, joissa ei saanut tuoksuja käyttää mahdollisesti allergisten asiakkaiden takia.

    VastaaPoista