tiistai 26. lokakuuta 2010

Avon senses Tropics

Tilasin Avonilta tuotteita, joita esittelen teille sitä mukaa kun niitä pääsen kokeilemaan. Aloitan tämän testaus-sarjan vartalonkuorinnalla (stimulating and exotic body scrub.)

"Löydä aistisi uudelleen trooppisen tuoksun avulla. Hiero kostealle iholle ja huuhtele." Näin kertoo tuubin teksti. Mitä mieltä olin suihkun päätteeksi? 

Itse pidin tästä trooppisesta tuoksusta, jota en nyt osaa järkevästi kuvailla. Itseäni se tuntui hieman piristävän. Kuorivat rakeet ovat suuria kooltaan ja minä en saanut niitä kuin muutaman hassun kädelleni kun tuubista siihen puskautin. Ajattelin lisätä itse tavallista sokeria seuraavan kerran mukaan, jotta saan siitä kuorivamman. Itse toivoin kuorivampaa tulosta, tai sitten en vain ensimmäisellä kerralla saanut kuorintakiteitä tulemaan ulos tuubista.


Kuorintageelin tuoksu ei valitettavasti jää iholle kovinkaan voimakkaana, mutta tätä saa deodoranttinakin. Taidanpa sitä kokeilla myös, sillä tämä tuoksu oli parasta tässä tuotteessa. Ihan hyvä tuote tämä kun hintaa oli vain 3,50e, ainoa miinus vain tuo kuorintarakeiden vähyys.  Tuoksun takia tätä voisin tilata uudestaankin.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti