torstai 16. syyskuuta 2010

Lisää ELF tuotteita rantautuneena kaappiini..

On tämä ELF sen verran mielenkiintoinen, että uusia tuotteita majoittuu meikkikaappiini tämän tästä. Viimeksi hankittuja ovat: 

Mineral Booster joka lupaa "photo finishing touch"-lookin ilman kemiallisia väriaineita tai parabeeneja eli säilöntäaineita. Kuulostaa hyvältä eikö totta? Omistan jo ison (17,8g)  Sheer-rasian ja olen ollut tyytyväinen sen antamaan lopputulokseen. Nyt tilasin Shimmerin. Tuote sisältää A,B ja E-vitamiinia jotka edistävät ihon hyvinvointia. Ja todellakin tuo Sheer on saanut aikaan pehmoisemman ja hyvinvoivan (nuorekkaan??)  näköisen lookin kasvoilleni. Tuotetta laitetaan kasvoille kabuki-siveltimellä pyörittämällä kabukia kasvoilla kevyesti. 

Lip Stain eli huulimaali sävyssä  Bombshell. Kaksiosainen putkilo sisältää maalin ja kiillon. :)  Tuote lupaa kestää huulilla tunteja ja sisältää myös huulia kosteuttavia vitamiineja (A ja E). 


Nail Polish elikkä kynsilakka sävyssä Mint Cream. Aivan ihana minttuliköörin värinen lakka. Omistan ennestään viisi ELFin lakkaa, joten uskon tämän olevan samanlainen. Väri saattaa levittyä hieman aaltomaisesti kynnelle ja uskon tätä tarvittavan vähintään kaksi kerrosta haluamani lopputuloksen saamiseksi. Toisaalta kun hintaa on vain 1.50£ niin se sallittakoon.

Eye Primer & Liner Sealer. Tämän sain kaupanpäälle (oli joku tarjous meneillään tilausta tehtäessä) Lupaa pitää luomiväri paikoillaan. Kaksiosaisessa hylsyssä on siis primer ja sealer. Ensin laitetaan primer eli pohjustusaine joka kiinnittää luomivärin. Sealer-osuus tekee luomiväristä vedenkestävän rajauksen eli sitä lisätään ripsien tyveen yhdessä luomivärin kanssa. Kuulostaa tulevalta suosikki silmämeikki tuotteelta jos pitää lupauksensa. 

Mineral Infused Face Primer eli kasvojen pohjustaja. Pohjustaa kasvot täydellistä ja pitkäkestoista meikkiä varten eli piilottaa laajentuneet ihohuokoset, hienot juonteet kasvoilla sekä poistaa liiallisen rasvaisuuden iholta. Primeria laitetaan pieni määrä kasvoille ennen meikkaamista. Hinta: 6.00£.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti