sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Kiiltoa ja trooppisia marjoja - WWW Infinité Hairshine ja HM Hello Kitty

Sain tänään kulutettua loppuun WWW Infinité Hairshinen eli kiiltosuihkeen, joka lupasi antaa kaikille hiustyypeille säihkyvää kiiltoa. Tilasin omani Hairstoresta kahden euron hintaan. Tuotetta suihkutetaan valmiin kampauksen päälle ja vóila! 

Pidin todella tästä tuotteesta. Ei lähmäävää vaikutusta vaikka olisikin yliannostelua tapahtunut ja ihana kiilto joka huomattiin. Suihke teki hiuksista terveen näköiset. Latvoihin lisäsin kuitenkin vielä sunsilkin tippoja (yhden tipan verran) Huonokuntoisen tukan "meikkaamistahan" tämmöinen huijaaminen on, mutta tervettä hiusta kasvatellessa.. Tätä on pakko saada lisää.








Vaikka Hello Kitty- buumi taitaa olla jo laantumassa, ostin henkkamaukalta (H&M) Hello Kitty Body lotionin tuoksunaan Tropical berry. Hinta taisi olla alle neljä euroa(?)

Ällöttävän söpön pinkin pumppupullon uumenista tulee melko vahvasti tuoksuvaa paksua voidetta joka levittyy ja imeytyy iholle nopeasti. Plussaa tuoksun kestosta iholla melkoisen pitkään. Etenkin työpäivinä tämä korvaa omalla kohdalla hajuveden täysin. Söpistelyä tai ei- minä tykkään! (sisäinen pikkutyttöni kaipaa hempeilyä ja söpöjä juttuja aina väliajoin - onneksi harvakseltaan)

Pikainen tarkastelu
henkkamaukan onlineshopissa osoittaa ettei tätä enää sieltä saa. Tilalle on tullut tuubissa oleva vartaloemulsio tuoksuna ananas eli pineapple. Täytynee kokeilla sitä seuraavaksi.




3 kommenttia:

  1. Meiltäkin löytyy tätä suihketta, se on kyllä tosi kiva nyt kun on punertavat hiukset niin se kiilto näkyy tosi hienosti, hih ^^
    Joo multa ainakaan ei KOSKAAN mene HelloKitty hehkutus pois : D en silti ostanut tätä rasvaa, mun mielestä tuo paketti on vaan niin ruma :'D mutta ostin kumminkin aikasemmin Peach Blossom vartalorasvaa ja sitä rakastan; tuoksu on mitä mahtavin, imeytyy nopeaa ja kosteuttaa, ja hinta 3e ja tuotetta 300ml eli tosi paljon : ) mieluiten ostan näitä H&M rasvoja kun kalliimpia, kun kerta nämä toimii aivan hyvin! ^^

    VastaaPoista
  2. Mun mielestä toi purkki on ällöttävän pinkki, joten se piti ostaa heti.. :D (omituinen ostopäätös?)

    Olen kanssa alkanut katselemaan henkkamaukan meikkejä sillä silmällä.. Ja tosiaan nämä hello kittyn emulsiot ynnä muut on aika kivan tuoksuisia. nam.. :)

    VastaaPoista