torstai 23. syyskuuta 2010

Kaksi suosikkiani

Ensimmäisenä lorkun silmä- ja huulimeikin poistoaine. Lupaa poistaa vedenkestävän silmämeikin (ja huulimeikin) hellävaraisesti mutta helposti ja nopeasti ilman rasvaista tunnetta. Tuote sopii myös herkille silmille että piilolinssien käyttäjille.


Ravistettava ennen käyttöä.
Hintaa tällä on jotain 10 euron luokkaa, omani ostin Tallinnasta kesällä noin viiden tai kuuden euron hintaan. Tämän ostan aina uudelleen ja uudelleen sillä kohdallani se tekee kaiken lupaamansa. Täydellisesti. Aamen.



Todellinen halpis löytö. Eli X-tran kynsilakan poistoaine. Hintaa on alle kaksi euroa (reilusti) mutta ominaisuuksiltaan mahtava. Hinta-laatu suhde oikein käyttäjäystävällinen! Tällä saa jopa ne hulluksi tekevät glitter-lakat pois ilman tuntien hinkkaamista ja hermojen menettämistä noin miljoonaa kertaa. Ei siis että glitter-lakoissa olisi muuta hulluksi tekevää kuin niiden poisto kynsiltä. :D


Plussaa myös riittoisuudesta (vaikka lähes päivittäin poistelisi lakkoja, niin tämä kyllä kestää käytössä viikkoja) Eli tätä ei tarvitse läträtä litroja yhteen poistokertaan- edes niiden glitter-lakkojen kanssa. Itse pidän poistoaineella kostutettua vanua hetken aikaa kynnellä ja vedän sitten muutaman kerran ja voila! Lakat on poissa ja uutta vaan päälle. :D

Tämä sisältää asetonia eli käsien ja kynsinauhojen rasvaus on muistettava ettei tuote kuivata ihoa karrelle. Tämäkään puoli ei miinukselle vedä tuotteen hohtoa silmissäni. Tätä ostan,sillä se tekee työnsä halvimmalla hinnalla ja kuitenkin kokeilemistani tököteistä parhaiten. Kiitos X-tra.

3 kommenttia:

  1. Samainen Lorkun meikinpoistoaine on myös yks mun suosikeista. Tota lakanpoistoainetta täytyy varmaan joskus kokeilla, ku glitterien kans menee yleensä hermo.

    VastaaPoista
  2. Vielä yksi hyvä vinkki glittereiden poistamiseen: laita poistoaineella kostutettu vanu tuppo kynnen päälle ja vuoraa se vielä foliolla. Anna vaikuttaa hetki ja tadaa.. lakat on poissa vaivattomasti! Kuulin tämän vinkin kaverilta eilen kun oli puhetta glittereiden poistosta. :)

    VastaaPoista
  3. Eikös tätä meikinpoistolitkua myyty joskus Anttilassa alennuksessa 4e? : ) aina halunnut koittaa, mutta niin tarpeeton tuote mulle niin käytän kammottavan Avonin meikinp.voiteen ensin loppuun ja sit katon uusiks ^^

    Meillä on aina tota X-tra: n litkua, tosi hyvä ja edullinen! : )

    VastaaPoista