lauantai 11. syyskuuta 2010

Huumaava elämys - Montagne Jeunesse sokerikidekuorintanaamio

Sain kaverilta lahjaksi Montagne Jeunessen sokerikide kuorintanaamion, joka sisältää mm. hunajaa ja kärsimyskukkaa. Kasvonaamio lupaa iholle kuulautta ja pehmeyttä. Lisätietoja löytyy Amorosa.fi

Kokemuksena kasvonaamio oli huumaava. Ennen naamion laittamista kävin normaaliin tapaan suihkussa pesemättä kasvojani puhdistusaineilla. Naamiota lämmitin samalla noin minuutin ajan veden alla. Tämän jälkeen avasin pakkauksen ja taivas repesi minulle.. tai lähes sinne päin.. Tuoksu oli ihanan makea, juuri minun mieleeni. (ahhh...) Levitin naamion kasvoille ja odotin 15 minuuttia. Tämän jälkeen hieroin ihoa vielä sormenpäillä kevyesti kuten pakkaus kehoittaa tekemään. (tässä kohtaa naamiota valui huulilleni ja makeaa tavaraa se oli.. :D )


No oliko siitä jotain iloa ihanaisen tuoksun lisäksi? Mielestäni iho oli selvästi pehmeämpi ja "kuulautta" taisi hitusen löytyä. Iho on tällä hetkellä melkoisen huonossa kunnossa, näppyä, kuivuutta ja toisaalta iho kiiltää T-alueella inhottavasti (elämän muutokset ja paineet näkyy heti kasvojen iholla- syndrooma) Tätä ihanuutta on pakko kokeilla uudelleen ja lisäksi muut saman valmistajan naamiot alkoivat kiinnostaa..


Edit. toimimaton kuva poistettu.

1 kommentti:

  1. Ennen tykkäsin kovasti näistä naamioista, varsinkin siitä valkosuklaasta ja Fruit Smoothiesta, tosi ihania : ) mutta mun iho on vissiin niin vaikea, ettei tykkää nyt oikeen mistään naamiosta eikä kuorinnasta : ( ehkä vain siitä sitruuna kuorinnasta mistä krjotinki blogissa..

    VastaaPoista